Σάββατο 3 Απριλίου 2010

CHRISTIAN LOUBOUTIN ANEMONES


KAI KATI ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!!!!

1 σχόλιο:

  1. και πας κυρία μου στην εκκλησία με αυτό το παπούτσι!!και άμα είσαι και σε χωριό ακόμα καλύτερα!!φαντάσου λίγο....οι γιαγιάδες σχολιάζουν και λένε:"Α κοίτα την κόρη του..... Όλο λούσα είναι!Μμμμ ποιος θα την πάρει καλέ αυτήν?όλο παρά θα θέλει για να ψωνίζεται!άσε που μπορεί να φοράει και αυτά τα -θου Κύριε- κορδόνια".Ακόμα με ένα τέτοιο παπούτσι έχεις στάνταρ και τον σχολιασμό από τις χωριατοπούλες εκεί. "Μμμμ, μας φόρεσ και ένα παπούτσι μπας και ψηλώσ κανά 2 πόντους...ΆΣε εγώ πήγ τις προυάλλες εκεί στην λίτσα πο φέρε κάτι μοντελάκια κούκλες!πήρα 2 ζευγάρια πασούμια με τακούν παρακαλώ 10 ιυρώ και τα δυο..κελεπούρ σι λέω!θα τα βάλ με του ρόζ του φόρεμα με τα βολάν και θα την πω εγώ την κυρία με τα φτερά". Ξέρεις, όμως, ότι κρυφά μέσα τους ζηλεύουν! Βέβαια, το μεγάλο γέλιο έρχεται όταν το σχόλιο πρόκειται να γίνει από τους άντρες του χωριού :"Πωπω ρε κοίτα την κόρη του....πς ρε κάτι πουδάρες κάτι γάμπες...λίγο περίεργα τα παπούτσια αλλά έτσι είναι οι πρωτευουσιάνες".
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤ¨Α:
    1. Στην Ανάσταση στο χωριό δεν ντυνόμαστε εξεζητημένα ούτε και φοράμε τα καλά μας!προσπαθούμε να ισορροπήσουμε το φυσιολογικό με μια δόση καθωςπρεπισμού αλλά και something classic!Απαγορεύονται τα ρούχα που αφήνουν να φαίνεται :το στήθος, η πλάτη, τα πόδια πάνω από το γόνατο, τα χέρια πάνω από τον αγκώνα και οτιδήποτε διαγράφει τα εσώρουχα.
    2. Δεν ασχολούμαστε με δημόσιες σχέσεις. Δεν μιλάμε σε πολλούς, αλλά μόνο τα τυπικά και ευγενικά για να μην θεωρηθούμε αγενείς!
    3. Αν είμαστε κάτοχοι ενός τέτοιου παπουτσιού, καταρχήν ενημερώνουμε την Βιβή και κατά δεύτερον δεν το παίρνουμε μαζί μας στο χωριό. Οι δρόμοι δεν είναι οι καταλληλότεροι.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή